Auto Reparasjon Hemmeligheter Du Trenger å Vite

Du vil lære mer om hvordan du håndterer bilreparasjonene dine, og du er litt tapt på emnet. Som mange andre, når noe skjer, håper du bare at regningen er billigere enn du trodde. Ta kontroll over kunnskapsbasen din om automatisk reparasjon, og sett deg selv i posisjon til å ta en velinformert beslutning.

Ikke vær redd for å stille mange spørsmål når du tar bilen til bilverkstedet. Sørg for at du er spesifikk med spørsmålene dine når du stiller dem. Forebygging av bilproblemer er en verdifull ferdighet for å spare penger i løpet av året.

Vask bilen regelmessig for å hindre rust fra å bli et problem. Til slutt biler rust, men det kan bli forsinket ved å vaske av kjemikalier og salt så snart du kan. Voks er også viktig.

Hvis du har arbeid gjort på bilen, sørg for at du får et skriftlig estimat på forhånd. Estimatet bør omfatte hva som blir reparert, de delene som vil være nødvendig og den forventede kostnaden for arbeidskraft. Det bør også si at de vil ringe for godkjenning før du gjør noe ekstra arbeid som overstiger mengden eller tiden som er angitt.

Automotive Service Excellence-logoen er et tegn på at du har funnet en god mekaniker. Mekanikk må lykkes med å bestå en eksamen og opprettholde en utmerket rekord for å motta denne logoen. Ikke alle gode mekanikere får denne sertifiseringen, men du bør fortsatt prøve å finne en mekaniker som er ASE-sertifisert.

Det er raskt og enkelt å bytte bilbatteri. Det innebærer vanligvis å løsne et klips på toppen av batteriet og bruke en skiftenøkkel til å løsne og fjerne kontaktene. (Naturligvis bør du gjøre dette med motoren av!) Pensle kontaktene rene med en trådbørste. Løft ut det gamle batteriet og sett det nye batteriet på plass. Fest kontaktene godt og fest låsen på igjen. Du burde være god til å gå!

Hold deg til OEM-komponenter (Original Equipment Manufacturer). Hvis bilen trenger deler, velger du OEM-deler fremfor generiske. For optimal ytelse bør du ha OEM-delene som er opp til produsentens standarder. Mens generiske deler er billigere, de er vanligvis en lavere kvalitet enn de opprinnelige. Dette betyr at du kan betale mer senere for erstatninger.

Unngå å bli overkjørt av din egen bil! Når du jekter bilen opp, må du stille inn nødbremsen. Plasser murstein bak dekkene du ikke jobber med for å holde bilen fra å rulle. Hold et sett med kiler eller tre eller fire murstein i bagasjerommet på bilen i tilfelle du må bytte et flatt dekk på en høyde.

Det er på tide å tenke på alternativene dine når det gjelder automatiske reparasjoner. Forsikre deg om at du tenker på tipsene som har blitt snakket om i denne artikkelen, slik at du kan velge hva du bør gjøre. Du kan nå ta vare på bilreparasjonene dine på best mulig måte.